Sidor

söndag 8 februari 2009

Boogie Nights - Disco Inferno

Eftersom jag missade disco-julfesten på makens jobb, pga min cytostatika behandling bestämde vi oss för att anordna en egen med temat Boogie Nights.
Har suttit och scrappat kort i evigheter nu känns det som.....hade det inte varit så många hade jag gjort dem mer dekorerade...men men....Nästan 20 st kort....30 pers :) Stämplen är naturligtvis Skogstokig och min absoluta favorit.

Planeringen är nästan lika rolig som själva festen. Jag har ju redan hela outfiten, den var redo att användas i december...jaja nu blev det inte så....men snart så!

5 kommentarer:

Ludmilla sa...

Gud vad kul det där låter! Snygga inbjudningskort också. Hur gör du dem? De ser jätteproffsiga ut!

"Nigh-fever-night-fever..."

Soulsister sa...

Tack snälla Ludmilla....det är stämplar som färgläggs med promarkers, i bakgrunden punchinellas....rätt simpla faktiskt...

Kram

Anonym sa...

Groovie!

Anonym sa...

Snyggt! Ser avancerat ut....att du orkar! Glitter o grejer. Har ju sett dina andra verk innan här på bloggen. Du är duktig!

kram från mig
/Mulliga Myran

Lena sa...

Vad kul det låter! Kommer ihåg discona vi hade på 70-talet. Hade varit kul att gå på en disco-fest någongång, har aldrig varit på det. Hoppas ni får jättekul. Du måste lägga ut en bild på dig i stassen sen när ni har haft festen!! Lova!! Kramar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...