Sidor

torsdag 19 februari 2009

En gammal gästblogg hos Mrs Mulatt

Har under nattens gång läst igenom lite gamla blogginlägg och hittade detta inlägg som jag skrev 10 maj 2007 hos Mrs Mulatt efter att ha knipit kommentar nr 1000 inne hos henne. Jag skulle skriva ett inlägg på temat: Welcome to my world. Så här såg det ut då:

Knep kommentar 1000 hos bloggsnyggingen så då åkte ja på ett gästinlägg....med temat:


Jisses....Min värld...ja du Mrs Mulatt..... den ser inte ut som jag trodde den skulle göra, inte heller som jag planerade att den skulle göra..............Min värld rasade hösten 2006 när jag diagnostiserades med bröstcancer..Hela resan kan ni följa inne på min blogg: http://blogg.aftonbladet.se/6340/ (obs finns ej mer!!!)
Tänker inte tjata om det här igen.Men sjukdomen har färgat min värld....ROSA ;)I min värld finns en man som jag skämtsamt kallar en Bill Gates wannabe. En datanörd med andra ord. En man som tog mig med storm och fick mig att glömma både tid och rum. Vi har varit gifta i 7 år i sommar.I min värld finns också ett mirakel på 4½ år. Han kom till med hjälp av IVF och kom ut till världen med hjälp av änglarna på neonatal. I min värld träffar jag honom som olika personligheter varje dag - spännande kan ni tro! Ena dagen Spindelmannen, nästa dag Stålmannen, en annan dag någon av karaktärerna i Små Einsteins och nästa dag igen cowboy och polis. I julas när alla andra barn hade klara roller i Luciatåget skulle sonen vara julgran.... Så underhållande har jag det i min värld! Han ÄR min värld!

Min värld är full av psykoser, depressioner, manier och neuroser. I min värld träffar jag Napoleon, FBI agenter och GUD själv ibland. Kändisar tittar in lite då och då....en del av min värld utspelas på psyket, där jag jobbar som sjuksköterska.
Min värld är full av musik, den är full av soul. Jag älskar musik! När jag har kontrollen över stereon är det Aretha som waylar loss eller Marvin Gaye som förför med sin lena stämma. Annars waylar ja rätt bra själv.
Min värld var full av vänner och kompisar, många försvann i samband med sjukdomen. Det lärde mig värdet av riktiga vänner!I min värld tar man ingen eller inget för givet.
Varje dag är en gåva. Vårda den ömt. Du vet inte vad som väntar runt hörnet. Lägg inte energi på batageller, bråka inte om skitsaker!

I min värld kämpar jag med vikten varje dag. Jag brottas med hormoner som inte vill som jag vill utan som styrs av mediciner jag ska äta i 5 år.
I min värld har mitt afro-hår en egen vilja och har NOLL samarbetsförmåga!I min värld har jag härliga bloggvänner som ger många goa skratt och kommentarer. Både här på bloggen, via mail, msn och sms. Ni är underbara!I min värld är CSI, Criminal Minds och Ugly Betty de bästa serierna som finns!I min värld är Queen Latifa och Whoopie Goldberg gudinnor på vita duken för de får mig att skratta som aldrig förr.I min värld är Louis Vuitton märket av alla märken!I min värld är allt möjligt (även om mkt känns omöjligt).
Det handlar bara om att våga övervinna sina rädslor. If you think you can, you can! If you think you can't you're probably right!
I min värld lever jag efter 2 ordspråk:1. Bryt ihop och gå vidare2. Winners never quit, quitters never win!

Så här bryter vi ihop och kämpar på i ett rosa skimmer med oregerligt hår och valkar på magen men ett leende på läpparna :)
Log för mig själv när jag läste det....det är snart 2 år sedan och jag känner att jag fortfarande har samma inställning till livet. Bryt ihop och gå vidare!
KRAM till alla som orkat läsa hela inlägget :)

8 kommentarer:

Lena sa...

Härligt skrivet!! Mycket av det verkar ju stämma fortfarande, av det jag har fått reda på dig :) Skönt att känna igen sig! Nu har jag snart svarat på dina utmaningar i min blogg. Kramar

Anonym sa...

Får gåshud!

Anonym sa...

Underbart inlägg. Ha en bra dag, Kramar Linus

Anonym sa...

Shit va bra skrivet Katta! Verkligen! Jag har följt din blogg sedan starten på AB men måste ha missat denna.

Jag vet att du ofta säger: bry ihop och gå vidare. Det bästa med det är att du verkligen lever som du lär.

Gillar dig gumman!

Anonym sa...

Wow! Du har verkligen "a way with words"

kram
Mulliga Myran

Anonym sa...

Härlig berättelse om Din Värld! Så mkt elände men ändå så mycket kärlek, hopp och positiv energi. Underbart!

KRAM

Anonym sa...

Helt fantastisk!

Anonym sa...

=)

KRAM!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...