Sidor

söndag 15 februari 2009

Var går gränsen för konst???

Nu är konstfack i blåsväder igen. En konststudent har klottrat ner en tunnelbanevagn och krossat ruta...som en del av ett examensarbete. 100000 kronor i skadestånd vill SL ha.
De tankar som poppar upp i min skalle är: igen?! Och..."hur tänke du där"?!
Igen....för att det var inte länge sedan Anna Odell spelade psyksjuk av samma anledning. Något som ni som läser min blogg vet att jag reagerade väldigt starkt på.
Kulturministern är inte den enda som reagerar på detta. Jag är förbannad till tusen! Nån måtta får det väl för fan vara på vad som ska anses vara konst! Att säga att det är verket och inte handlingen som är konst är för mig obegripligt.

Nu får det fan va nog! Måtte de ansvariga på konstfack och de studenter som varit involverade bli straffade på lämpligt sätt o måtte de få punga ut med massor av skadestånd till alla drabbade.


Nu ska denna sjuksköterska hoppa i säng och försöka få några timmars sömn så jag orkar jobba inatt.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Pissförbannad är vad jag blir! Hoppas de får skadestånd upp över öronen!

Anonym sa...

Förjävligt! Såg det precis på nyheterna.

Anonym sa...

Helt otroligt... Konstfack har helt klart passerat gränsen!

Det finns en liten utmaning till dig i min blogg om du vill.

Ha en bra vecka!
KRAM

Tess sa...

Otroligt måste jag säga!!!!
Gång på gång.
Vad ska nästa skit bli??

Anonym sa...

När jag var liten, och min kära paps som konstintressarad tog mig till gallerier och utställningar så var konst just konst.Inte en massa märkliga installeringar eller ngn dårkonstnär som låter en hund svälta ihjäl inför åskådare och kalla det konst.Som dessa elever från KonstIGTFack.Märkliga och oansvariga människor.

Kalle sa...

Det är uppenbarligen tillräckligt för Moderna museets motsvarighet i paris ett av världens mest ansedda moderna museum som jagar med ljus och lyckta för att få med NUG i en utställning

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...