Sidor

söndag 22 februari 2009

Oh nej!

Sunday Comments

Snart är helgen slut o det är måndag o jobb igen....det har gått alldeles för snabbt! På tok för snabbt....
Idag har vi fixat en del här hemma, tvättat o maken har renoverat vidare. Sonen har varit hos bästisen och lekt.
Snön håller på att töa bort, nu bara regnar det....sonen lyckades ändå få ihop en snögubbe i bästisens trädgård. Men snön var tung och blöt så de fick kämpa en del...

Igår


Idag


Skillnad eller hur!? Men så är det i Skåne...suck!

Imorgon går jag på sista (peppar peppar) nattpasset sen tillbaka till min vanliga tjänstgöring.

Har haft en del funderingar kring mitt XV, jag trivs inte i min grupp. Känner inte alls för att åka till mötena, de ger mig INGET! Nada, zip, noll! Vi är rätt få på mötena och jag får liksom inga tips, inget som sporrar. Många går på helfart, men dessa kan ju inte hjälpa mig eftersom jag inte får gå på helfart....jag blir bara frustreard.
Så jag funderar på att ringa min konsult på tisdag (hon jobbar inte måndagar) och begära en individuell träff för att prata om hur jag känner. Jag vill under inga omständigheter sluta, nej nej nej! Jag känner bara att mötena inte ger mig något.
Nån mer som känner så? Jag att flera av er andra XV'are skrivit om era braiga grupper....blir lite avis.

Nu ska ja lägga mig o läsa

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade lite av samma känsla i min grupp men jag var istället den enda som gick på helfart. Jag hade lite svårt att dela med mig av mina bra resultat eftersom de andra bara klagade på hur dåligt det gick för dem osv, ville ju liksom inte "skryta" o mina resultat då och att det gick så bra för mig.

Tycker du ska ta upp det med henne jag, mötena är ju faktiskt väldigt viktiga.

Kramis!

Lena sa...

Det måste ju gå att byta grupp till en annan som startade samtidigt som din. Det är ju ingen idé att gå dit om det inte ger någonting! Å andra sidan är det väl inte så himla många möten kvar innan ni börjar på Lifetime, och då blir det ju andra grupper. Vi var bara 6 st i vår grupp och nu i Lifetimegruppen är vi över 20. Det är lite synd i och för sig för man får mycket mindre tid att prata själv, men det är bra att lyssna på andra. Ha en skön dag!! Kramar

Anonym sa...

Shit vilkenskillnad! Bara på 1 dygn...otroligt!

Anonym sa...

Jag tycker verkligen att du ska prata på henne, för det är ingen idé att gå på dessa möten om de inte ger dig någonting.

Angående cyklingen så kommer jag och cykeln helt enkelt inte överens. Vet inte riktigt varför.

Ha en bra dag!

Anonym sa...

Oj oj oj så snabbt det försvinner. Vi har lite kvar här uppe.

Anonym sa...

Har lite samma känsla, min första Lifetime-grupp var jättebra men så var jag tvungen att byta eftersom det krockade med sambons schema och denna gruppen är såååå dödens trist och precis som du skriver så ger den mig ingenting. Skall prata med min coach idag när vi har möte (om jag kommer dit- det hänger sent arbete i luften här på jobbet...) om det inte är bättre idag. Hoppas att det löser sig för din del!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...