Sidor

tisdag 18 november 2008

Den här jävla strålningen

Blev ingen strålning igår, inte idag heller. Både sonen och jag är sjuka. Innebär detta att den kommer förlängas? Har ju verkligen sett fram emot att få avsluta helvetet den 19 december.....
Passande nog fick maken en inbjudan igår till den årliga julfesten på hans jobb, den ska vara just den 19/12. Temat denna gången är Boogie Fever.Tänk va kul att få avsluta behandlingen på ett så strålande sätt! Hoppas jag kommer orka. Som läget är nu är jag dödstrött på kvällarna och vill bara lägga mig så snar sonen själv landat i bingen. Men jag kommer planera för en 70-tals kväll med afro (kan inte nyttja mitt eget då jag de senaste 2 åren tappat massor av hår) och utsvängda brallor. Vad ska nu detta föreställa då? En Soul Diva, vad annars? ;)
Maken planerar damma av sina Travolta mooves vilket oroar mig något, haha.

Vill ni se min benmärmare?


Alice

Ha en finfin dag

5 kommentarer:

Marie sa...

Underbar benvärmare du har!!! Jag håller tummarna för att inte strålningen måste förlängas!!! Stor KRAM till dig, krya på er kvickt! :)

Susanne Corbin sa...

Vill också ha en sån benvärmare!

Var på 70-tals fest för några år sen. Jag var utklädd till en Studio 54 disco tjej med kort klänning med silverspeglar och höga platåstövlar samt glittrig peruk. Superkul!

Vad ska du ha på dig?

Laila sa...

Tappa inte gnistan när nu strålningen hakar upp sig!
Fortsätt se fram emot festen. Den låter jätte kul ju :-D

Sussie sa...

Håll humöret uppe och målet i sikte. Du ska se att snart är strålningen avslutad och du kommer groova till 70-tals dängorna.

KRAM

Tonårsmorsa sa...

Kramar om och skickar en hel bunt styrkekramar och hoppas att du verkligen får skäl att fira med boogiefever! ♥♥♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...