Sidor

onsdag 12 november 2008

Xtra xtra, read all about it

Tänkt vilken omställning det är att gå ner i vikt. Kläderna börjar säcka till sig vilket innebär att man måste ut och shoppa.....
Byxorna är för stora i midjan vilket innebär att jag måste börja använda livrem, något jag inte gjort på evigheter! Jag har ingen livrem så jag fick in o rota i makens garderob och hittade ett som snällt donerades till mig. Tack hjärtat!

Skämt åsido, det är jul när man ser det på kläderna och omgivningen börjar slänga ut kommentarer att de uppmärksammat mitt slit. Dock kan man inte byta ut hela garderoben i ett, funkar ju inte, inte för mig i alla fall. Man ska ha råd för det första. Sen....usch detta låter knäppt, har jag kläder jag älskar som jag inte vill göra mig av med, inte vill byta ut. Jag vill gärna byta ut storleken men inte plagget haha. Som tur är har jag en mamma som hjälper mig sy in kläder så jag kan behålla dem ett tag till så jag inte får separationsångest.

Nu ska jag ut i regnrusket med Alice och sen till strålbehandlingen. Efter det blir det skoldag idag då jag påbörjar det socialpsykiatriska blocket av min specialistutbildning.

Ha en finfin dag allihop!

KRAM

3 kommentarer:

Anonym sa...

Angenäma problem är ju att föredra framför andra, eller hur :)
KRAM Mulliga Myran

Petra sa...

Grattis!Superbra jobbat!

Marie sa...

Härliga problem... eller hur?! ;)
Hoppas du fick en fin dag?!!

KRAM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...