Sidor

onsdag 25 juli 2012

Varför springer du inte längre?

Har fått både frågor och kommentarer om min FF träning och min löpning. Jag tycker det är kul o trevligt att folk läser min blogg o engagerar sig i det jag gör. Men när jag kritiseras för att jag inte tränar som andra blir jag lite less. Jag har sagt det innan men jag måste visst upprepa mig: jag började med FF för att ÄNDRA min träning och och för att UTMANA mig själv. Jag hör det inte längre för att gå ner i vikt utsn för att forma om min kropp.
1. Varför springer du inte längre än 3km? Jo jag tycker 3 km räcker som uppvärmning med tanke på att jag därefter kör min FF träning.
2. Kommer du visa upp före och efterbilder? Nej det kommer jag inte, jag gör detta för min skull och kommer inte exponera mig för omvärlden. Har man gått ner så mkt som jag gjort ser kroppen inte vacker ut med allt överflödigt skinn-även om jag tränar mkt.
3. Kommer du fortsätta träna i august? Klart jag kommer men inte på samma sätt. Då blir det mer fokus på löpträning och vissa av FF övningarna.

Så, några fler frågor?

3 kommentarer:

Lena sa...

Folk har åsikter om allt. Du gör som du vill ;-) kram

Andrea sa...

Du är klok nog att veta vad du gör, och så länge du känner att du följer din plan är allt annat irrelevant. Heja dig! Kram

Anonym sa...

Heja Dig!

3 km är väl jättebra att springa.
Det kanske är kort för en del men det är långt för många.

Du är så j-kla duktig med ditt upplägg - kost, motion och nu FF!

Ha en härlig semester

Maggan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...