Sidor

söndag 22 juli 2012

Möhippa för syster yter

Idag är jag helt slut, och det beror inte bara på att det var en heldag av festligheter igår och att vi kom hem först 4 imorse. Utan för att månader av planering och fixande till syster ysters möhippa tagit på krafterna. Jag var både spänd och nervös för att allt skulle klaffa, att alla skulle komma, vädret skulle vara med oss....ja allt. Jag gillar ju att ha kontroll över saker och ting och hade både en plan B och C, om det nu skulle behövas.
Dagen började med mitt lilla familjekalas, under vilket min blivande svåger blev kidnappad till sin svensexa. Sen satte jag igång med alla förberedelser och inväntade töserna. Vi kidnappade syrran på jobb och ni kan tro hon blev paff! Hon hade ingen aning och hade inte heller lyckats luska ut att vi skulle komma vilket var extra kul.
Därefter åkte vi hem till mig, åt tapas och drack syrrans favorit drink - strawberry daiquiri . Jag delade jag in tjejerna i 2 lag. De fick sedan gå en "Rätt tönn tipsrunda" där svaret på frågorna avgjordes via lekar. Tex kunde en fråga lyda, "vem är bäst på att suga"?  Rätt svar var den av tjejerna som snabbast kunde dricka upp ½ glas redbull med sugrör. "Vem får lättas sex"? Där fick de slå en tärning, den som först fick en 6:a, vann. "Vem juckar bäst"? Här kom min rockring till pass. "Vem får upp den snabbast"? Den som snabbast åt upp ett kinderägg och byggde leksaken i, vann.
Sen avslutades det hela med Norsk kareoki. Här fick tjejerna lyssna på en snutt av en låt i hörlurar, de skulle då nynna till låten, men fick absolut INTE sjunga den. De övriga skulle sen gissa vilken låt det var. Svårare än man tror....Alla låtar hade en anknytning till syrran, såklart!
Sen fick syrran måla av sin blivande make, på en canvastavla - det blev en minnesrik bild :)
Därefter åkte vi till Söderbloms Lounge & Grill där vi möttes av skumpa och fantastisk mat. Vi fyllde i Möhippeboken jag scrappat, med olika uppslag, minnen och citat som syrran skulle berätta om eller vi fylla i vår story kring.

Vi blev uppassade hela kvällen tills det var dags att dra vidare. Eftersom syrran ÄLSKAR att dansa salsa, blev det Cuba Café- där vi dansade nästan i ett streck fram till klockan var 01.30. Då var jag så genomsvettig att man hade kunnat vrida ur min klänning som en vettexduk.....
Större delen av sällskapet (vi var 9 med syrran) valde att åka hem runt 01-snåret. Då åkte vi först vidare till Hipp och sedan Breeze, där vi mötte upp killarna. Vi (mest jag och syrran då alltså) dansade i ytterligare 2 timmar innan vi åkte hem vid 04-tiden.

Vaknade 9 imorse och kände mig trött och rastlös. Drack lite kaffe, fick i mig en macka och sen hör och häpna (jag är själv förvånad....) bytte jag om till träningskläder och stack ut och sprang nästan 3km. Det var dock extremt segt, dels för att jag hade ont i fötterna efter dansen inatt (dansa i högklackat är definitivt motion!!!) OCH i häcken....antagligen också efter att ha dansat i högklackat.
Imorgon är det sista arbetsdagen innan SEMESTERN och det ska bli mycket skönt och extremt välbehövligt!

1 kommentar:

Lena sa...

Ni ser ut att ha haft jättekul!! Kan tänka mig att du hade massa planer :) Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...