Sidor

söndag 29 juli 2012

Jag, Primadonnan o myggen....

Japp, det var vi som var uppe tidigt imorse på Bulltoftafältet....gick upp 7 och var utanför dörren 07.20 med en morgontrött Primadonna som inte var så sugen på morgonmotion.
Eftersom jag känner av mitt ena knä lite valde jag att inte springa idag utan köra intervaller med mest fokus på PW.
Jag är oerhört känslig mot myggbett och redan efter några minuter kände jag det första sticket....o har de jävla rackarna fått nys om mig är det KÖRT!
När jag kom hem såg jag ut som en prickekorv på hela kroppen :(

I alla fall är jag snart i mål med FF, vilket är så otroligt skönt! Ska ta mig samman, väga mig, mäta mig o ta nya foton. Ska verkligen bli spännande att se om där syns någon skillnad.

Idag ska jag börja på placeringskorten till syrrans bröllop....så det blir scrap för hela slanten. Men först lite lunch!

2 kommentarer:

Lena sa...

Prova öljäst till nästa år. Jag är en otrolig myggmagnet. Finns det en mygga så biter den mig. När den biter mig så blir det en stor böld. På en grillfest för några år sedan så blev jag så biten att jag fick sitta med fötterna i en spann vatten hela helgen, för det kliade så. I mars började jag äta öljäst, 6 tabletter om dagen, för mitt hår. En månad senare läste jag på Facebook om en som blivit rådd av sin läkare att äta öljäst för att myggen inte gillar det. Hon bor i Norrland. Bra, tänkte jag, det här blir intressant. Jag har tagit många promenader i Änggårdsbergen denna vår/sommar och det var varit vansinnigt mycket mygg. Det mesta jag har fått är TRE myggbett. Ofta inga alls. Svettas jag brukar myggorna ha party på mig. Gå in på http://www.topformula.se/article/oljasttabletter_10000863 och köp 1000 st för en dryg hundring!! Kram och lycka till!

Suzan sa...

Bulltofta som är så fint!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...