Sidor

måndag 5 december 2011

Ibland blir man förvånad

av människor i ens närhet, som visar sig vara någon annan än man först trott. Detta är åt båda hållen. Dem man litade på och hade fullt förtroende för, står inte vid ens sidan när man förväntar sig det. Däremot kommer andra och tar ett stor (och oväntat) kliv framåt och säger "här är jag, du kan räkna med mig".
Idag hände det med. Ett oväntat telefonsamtal från en god och gammal vän som hivade luren vidare till någon "ny" i min sfär. Denna någon sa precis de rätta orden i precis rätt tid.

Tack till er båda och till dem för vars talan ni förde. Mitt hjärta svämmar över av tacksamhet och jag vågar sakta sträcka lite på mig igen.

5 kommentarer:

4U2 sa...

Livet bjuder på både och och man slutar aldrig förvånas.

Cathrin sa...

Härligt när det är på ena hållet,det oväntade och kanske inte fullt så spännande när det är åt det ändra oväntade hållet...men så´nt är livet tydligen. Har själv den senaste tiden varit med om samma sak....åt båda hållen.Sträck på dej ordentligt...det finns ingen annan som du....var stolt över dej själv. Kram kram Cathrin

Kiqi sa...

Och det känns så bra när sådant händer! Kram

Lena sa...

Grattis till att du har så fina vänner. Sitter här och funderar på vad jag har för vänner... Jag har många vänner, men faktiskt inte en enda nära vän. Lite tråkigt faktiskt. Ingen som man kan ringa mitt i natten och anförtro sig saker. Har nog egentligen aldrig haft någon "bästis". Hm. Nä, happy thoughts. Glad för dig. Kramar

Tonårsmorsa / Fatou sa...

Ja, så kan det vara. Det är alltid lika förvånande när det sker, men väldigt skönt att ha någon där som man inte räknade med!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...