Sidor

fredag 5 februari 2010

Visst fler än jag som halkar....

Igår när jag var ute med hunden ramlade jag illa och fick foten under mitt på ett konstigt sätt. Vissa skottar inte som de ska, dvs utanför sina hus....när jag kom hem och drog av kängan kände jag hur det bultade och värken kom i samma stund som kängan åkte av. Lindande den hårt och la foten i högläge direkt. Insåg snabbt att det här inte bådar gott, så jag fick ringa till jobb och sjuka mig. Inatt har jag inte sovit många minuter sammanhängande.
Foten är svullen som en boll och värker som bara den. Har ringt VC för en röntgenremiss och jag väntar på att de ska ringa tillbaka. Pallar inte först ta mig dit med taxi, vänta där, få remiss, åka med taxi till sjukhuset och sen vänta där ännu längre. Jag har ont!!!Visst inte bara jag som halkar.....

To be continued...

7 kommentarer:

Mamma Russin sa...

hej hej...

oj, illa..:(

jag trillade när stina var rätt nyfödd, med vagn och allt.. då såg min fot ut lika som din, fast ännu blå/svartare.. och ja.. det gör gruvligt ont.. hoppas det snart går över..

kramkram

Lena sa...

Aj. Stackare. Ser ut som min när jag skadade den för 6,5 år sen. Hoppas du slipper alla efterföljande problem som jag fortfarande dras med. Och hoppas du får komma in och röntga snart. Massa kramar till dig och foten :)

Stina sa...

Ånej, din stackare!
Hoppas du fått tid nu,
Kram

Malin sa...

Oj, det såg riktigt illa! Håller tummarna för att det ska läcka snabbt. Kram

Annika sa...

usch usch usch..jag får ont bara jag tittar på det!!! Hoppas det läker snart..såg det var en spricka!

Din fråga: jag tolkar mellan svenskt teckenspråk och svenskt tal..tolkar till döva, hörselskadade och dövblinda :O) Mkt kul jobb!

Emma sa...

Stackare! Hoppas du det bara är en enkel stukning så det går över fort! Högläge gör under.. och tro det eller ej, det stående rådet för stukning/vrickning är att försöka gå så mycket som möjligt på foten!

Ludmilla sa...

Men stackars dig! Det ser inte bra ut. Hoppas att det "bara" är en stukning...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...