Sidor

tisdag 9 februari 2010

Blåsvart fot och färgglad garderob

inte katten ska en fot se ut så här....Ont som f-n gör det men det går bättre och bättre att gå. Foten blir snabbt trött och när jag lägger upp den bultar det på bra. Nätterna är värst, då molar det så mkt att jag har svårt att sova. Suck!

Igår fick jag hem lite kläder från Ellos och Bonprix. Glädjetårarna kom när strl 46 kom på istället för 52/54 där jag var i oktober -09. Har lytt min syster och inte köpt "samma" plagg som jag brukar utan försökte tänka lite "out of the box" och fylld av nytänkande resulterade i dessa plagg:
Märk väl, inget svart plagg.....MKT ovanligt för mig! Alla dessa färger och applikationer är också väldigt ovanligt i min garderob....min förra garderob ska jag skriva för den nuvarande innehåller inte många plagg. Får utöka den successivt.
Vad tycks?

Vill idag passa på att gratulera in älskade make som "nollar". Puss kochanie!

10 kommentarer:

Nettan sa...

härligt...med viktminskningen ... mina 44 är förstora... så skönt...kram N
VAR RÄDD OM FOTEN

Lena sa...

Skitsnygga kläder!! Och de passar ju den färgglada foten :) Skall du inte gå och få den undersökt en gång till? Kramar

Bella sa...

Kollat upp foten än??

Linda Horn sa...

Hua!!! Det där ser hemskt ut!! Försökte se om du fått din röntgenremiss, men kunde inte läsa mig till nåt??? Hoppas den snart blir bra!!!

Annika sa...

haha e du också en "svarting" heeela min garderob e svart typ *ler* Men det har iofs en hel del med mitt jobb också att göra då mörka färger krävs :O)

Louise sa...

Men hjälp, fy sjutton som foten ser ut nu :( lider med dig fina du!! Kläderna är asaballa fina, kan tänka mig att du är en riktig hot-mama i dom!! Grattis till nya storleken!!!!!!!!!!!

Kiqi sa...

Älskar den cerise/grå tunikan. Den är så söt och kvinnlig!!! Har kikat lite på den..

FOten var inte vacker du!!!

Grattis J på födelsedagen =)

annsan_s sa...

De har jag oxå. Hahahahahaha.

De var snygga kläder, du har bra smak! Sköt om foten nu. Kram

Anonym sa...

Nämen usch vilken FOT!!! Jag kunde knappt se vad det föreställer - stackare! Tjohoooo - grattis. I like lite färg. Håller med syster yster att det var på tiden. *ler* Kram kram, o gratulera maken i efterskott! //P

supermom sa...

Grattis till både maken och dig! Han firar födelsedag och du kan vara jättenöjd med din viktnedgång.
Jättefina kläder!

Det är nog dags att ta sig i kragen...hm...

Oh jag riktigt myser när jag ser att du skriver på polska till din älskling! Dottern skriver alltid så till sin pojkvän.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...