Sidor

onsdag 10 februari 2010

För er som undrat

Har fått flera kommentarer på bloggen om vad som hänt med mig fot. Jo, i torsdags förra veckan gick jag och ramlade i en stör snödriva (efter plogning). När jag kom hem och tog av mig kängan svullnade foten upp kraftigt och trots blixtsnabb lindning och högläge gick inte svullnaden ner. Värken var ihållande hela natten och jag insåg snabbt att det var mer än en stukning. Efter massa trixande med VC fick jag remiss till röntgen och efter några timmar där och på ortopeden visade sig att jag har en spricka på tärningsbenet i höger fot.

Foten ska belastas fullt så snart svullnaden avtar, annars finns det risk att den läker ihop fel. Så jag halar runt här hemma. Nätterna är fortfarande värst. Jag är inte glad för att ta en massa piller....så jag får väl skylla mig själv.

4 kommentarer:

Lena sa...

Inte visste jag att det fanns ett båtben i foten också, bara handen... Tärningsbenet har jag aldrig hört talas om... Hoppas svullnaden lägger sig snart så du kan linka lite mera. Kramar

ANNA sa...

Krya på dig!!
Kram

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Ja, det är en massa ben i foten. Var nu rädd om dig så ska vi ta den efterlängtade lunchen framåt vårkanten.
Skogstokiga bamsekramar
från mig

Ludmilla sa...

Vad bra att jag fick en repetition av antatomin i foten. Jag funderade just på vilket som var Tärningsbenet. Jag har ju bara lärt mig: os cuboideum : )

Hur som helst verkar det inte alls skönt!

Vad bra att ni kunde fira makens 40-årsdag så fint!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...