Sidor

lördag 4 oktober 2008

Viktigt att inte känna sig sjukUnder de 2 år som gått har jag fått mediciner som gjort att jag mer eller mindre mått dåligt från och till. Hormontabletter och injektioner som fått kroppen ur balans. Jag har känt mig sjuk, fastän cancern varit borta. Sen har den kommit tillbaka.....o nu är den bortopererad igen.
Det som väntar nu är förebyggande behandling, för att den inte ska komma tillbaka. Det är viktigt för mig att jag inte känner mig sjuk, för att orka gå vidare.
Det var en av anledningarna till att jag vägrade läggas in ett dygn innan op OCH stanna kvar ett dygn efter! Har väl aldrig känt mig så sjuk som när jag kommer in på onkologen! Nog för att alla är underbara, snälla, förstående och duktiga. Det sitter i väggarna, eller så är det psykologiskt.

Men en sak är säker, jag är inte min sjukdom! Jag försöker att inte se min själv inte som drabbad eller som sjuk. Jag försöker se och känna mig frisk.
Vissa dagar är detta lättare än andra. Just nu har jag rätt ont...då gör sig sjukdomen påmind. Lättare blir det när bandagen åker av och svullnaden lagt sig.

5 kommentarer:

Petra sa...

Rätt inställning!

Mulliga Myran sa...

You go girl!

Ewa sa...

Hoppas smärtan snart avtar. Det är inge kul att ha ont
Kämpa på min kära bröstsyster!
kram

Janet sa...

Ska försöka anamma den filosofin

Anonym sa...

Jag tänker på dig och din kamp dagligen. Sänder dig all läkande energi jag kan. Många kramar...P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...