Sidor

lördag 18 oktober 2008

Ny lur

Idag har maken inhandlat en ny telefon till mig.....min gamla (Sony Ericsson w810i) hamnade ju i toaletten.....av någon lustig anledning som vi INTE ska gå in på nu.

Det blev en Sony Ericsson w980i (eftersom maken varit med om att göra telefonen...fråga mig inte om vilken del....)Akrylöverhänget på locket är belyst när man spelar eller om det ringer, coolt! Funktionen Walkman on top ger direkt tillgång till musiken och så finns det åtta gigge under skalet!

Telefonen har inbyggda stereohögtalare och när dessa inte längre räcker kan du skicka musiken till valfri stereo med hjälp av FM-sändaren.
Uppenbarligen är detta en 3G lur och vad detta innebär har ja ingen som helst aning om, men maken sa att det var bra.... så det får jag väl lita på.

Så nu ligger den på laddning och jag väntar tålmodigt på att få sätta igång och sätta min personliga touch på den, som ett Louis Vuitton tema, lite härligt souliga ringsignaler samt få över alla mina roliga mms, videoklipp och bilder från den gamla telefonen :)

Nu ska ja fylla på min vattenflaska.....

4 kommentarer:

Mulliga Myran sa...

Shit va najs! Dyr? Men om din man varit med och byggt den,kan han inte fixa en då via jobb?

Josse sa...

Wow va fiiiin! Nu blir ja lite avis (kollar själv på min gamla samsung)

Lena sa...

Å jag vill också ha en ny telefon. Jag har en skit-Samsung, enkel sak, som stänger av sig stup i kvarten. Tyvärr så är jag fast i ett abonnemang ett år till så jag kan inte byta (om jag inte betalar en massa pengar och köper en utan abonnemang). Pengarna skall jag spara till nya kläder, det behövs sen!!

Marie sa...

Grattis till din nya snygga telefon! :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...