Sidor

onsdag 1 oktober 2008

1 oktober, en rosa oktober

Idag är det den förste....den förste i den ROSA månaden. Och imorgon opereras jag för tredje gången för denna förbannade diagnos.
Nu börjar nerverna komma....Har dock sovit som en stock inatt eftersom vi var på himmamatch igår på stadion och såg Skånederbyt MFF-HIF.
För en som inte tar fotbollen på så jätte blodigt allvar måste jag säga det var trevligt även om Malmö förlorade med 1-2.
Det som var tragiskt i mina ögon var inte förlusten, utan bråken på läktarplats. Redan efter några minuter då HIF klacken släppts in började bråken inne på arenan. Poliser i mängder fick rusa in. En massa raketer fyrades av mot poliserna. Trist!
DOCK måste jag glädjande säga att det var inte MFF klacken som bråkade, nope! De stod samlade och dansade och sjöng! Härligt.
Min 5½ åring var den ende på sittplats som skrek FORZA MALMÖ, HEJA DI BLÅE, utan en tillstymmelse till blyghet! Det resulterade i en hel del leende runt omkring oss kan jag säga.
Det som också värmde i hjärtat på denna tidigare fotbollsspelande mamma var att han glatt klappade även när HIF gjorde mål.
Han hade fullt upp med att kolla in alla poliser så han missade rätt mycket av matchen.

Idag är det en skoldag, ser fram emot att få jobba mig igenom beroendesjukdommarna och ätstörningar. Har fått tillbaka suget att läsa. Hoppas nu efterföljande behandling tillåter att jag orkar!

För er som inte köpt rosa bandet, GÖR DET! O du.....glöm inte att själv undersöka dina bröst! Vet du inte hur man gör? Gå in på rosa bandets hemsida, där finns en bra och enkel beskrivning!
Stöd min insamling på Rosa Bandet

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till i möra..
Håller alla tummar jag kan..

Kram i massor
Pysis

Laila sa...

Lycka verkligen till!
Märker (tyvärr) att det det dyker upp fler och fler i bekantskapskretsen med den här diagnosen.

Bollebygdsbo sa...

Jag hoppas att operationen gått bra och att du får vara frisk nu.

http://www.bollebygdsbo.se/cancer.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...