Sidor

söndag 13 maj 2012

Jag VILL bli en konstruktiv egoist!

Tur det inte är måndag och jobbedags för min kropp och mina ögonlock är trötta....riktigt mkt. Blir inte bättre av en massa måsten som skall göras, sista målningen skall avslutas idag och det ligger på min lott. Nu gillar jag att måla, men just idag är jag inte mentalt inställd på det....men men, sånt är livet, eller hur?!

Jag nyser konstant och det är inte allergi, för mina bihålor töms konstant på en massa gojs. NÄR JAG SKA BLI FRISK?! Har inte orkat träna, och då pratar vi inte om att jag inte giter utan kroppen är totalt slut. Jag brukar kunna pressa mig (vilket många bannar mig för....) men jag är fullständigt slut. Den här j*vla bonnaförkylningen har "snott" över 1 vecka av mitt liv och av min egen utmaning till mig själv - Fitness Fighten/Kick start! Faaaaaaaaaaaaan!
Jag lovade mig själv att inte klanka ner på mig själv för att jag inte tränat (pga sjukdom) eftersom jag gjort mitt yttersta för att hålla kosten, men det är svårt, när "diktiga flickan" pratar inombords och drar fram den dåliga självkänslan. Huvudet säger å ena sidan att jag gör rätt som vilar kroppen, medan en annan del som är djupare rotad säger att detta inte duger - skärp dig och sätt igång! Fattar ni va jag pratar om?

Just nu vill jag helst av allt bara avboka allt i min kalender en månad framöver och förbli hemma....men vad hjälper det? Då kommer det dåliga samvetet fram för att jag inte är social och umgås med mina vänner. Jag läste en bra artikel härrom dagen....man skulle bli konstruktiv egoist...jag VILL bli en sådan. Att KÄNNA det jag VET.....Suck! Varför ska det vara så svårt?
Just nu vill jag bara slänga in handduken till ALLT o skita i allt slit, för det är ett konstant slitgöra att gå ner i vikt, träna och behålla viktnedgången. Det är fan ingen dans på rosor.....

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag fattar precis vad du pratar om...!!! Vi måste bli snällare mot oss själva!! Kram och krya på dig vännen. Kram helena

Chris_P sa...

Ta hand om dig! Viktigt att du lyssnar på kroppen. Visst är det ett slitgöra att gå ner i vikt men du får inte glömmma så duktig du har varit!

Krya på dig!
kram christina

Rockstjärnan! sa...

Vila när kroppen säger det. Gör om dina måsten till något du vill genom att fokusera på resultatet.
Självklart kan du bli en konstruktiv egoist, du måste bara bestämma dig och följa din väg.
Du har det viktigaste för att lyckas och det är medvetenheten.

Önskar dig en Rockalicious kväll!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...