Sidor

tisdag 29 maj 2012

Förändringar

Jag har bestämt mig för att göra en hel del förändringar i mitt liv. Framför allt våga börja säga nej för jag känner att jag inte räcker till, inte ens om jag klonar mig. Jag har inte lätt för att säga nej i mitt privatliv - även om jag blivit bättre på det sedan jag injuknade i cancer 2006.

Efter att ha haft ett litet sammanbrott gällande min kost, träning och viktkamp så har jag tagit mitt förnuft till fånga, pratat igenom det hela här hemma och bestämt mig för att gå "back to basic" och äta sådan mat som jag mår bra av och som jag åt precis i början av min viktresa. Dvs ingen Dukan, ingen GI eller liknande utan bra råvaror med mkt grönsaker och protein eftersom det är det jag mår bäst av. Både kroppen och sinnet behöver vila får all inre stress och press jag själv lagt på mig gällande min kamp mot kilona. Det som händer under sommaren händer. Men jag okar inte jaga just nu.

Flera har hört av sig och saknar mina inlägg vilket naturligtvis är glädjande. Jag kommer att återuppta mitt skrivande. Tack för allt stöd, alla hejjarrop och mail. Ni är guld! Ha en bra dag i solen, regnet eller vilket väder ni än har i vårt avlånga land.

8 kommentarer:

Lena sa...

Gott att höra att du har bestämt dig för hur du skall göra. Jag är urkass på att skriva, men saknar dig alltid :) Man skall göra det man mår bra av.
Skickar den största cyberkramen du kan tänka dig. När har du semester förresten? Tänkt dig någon tur hitåt? Det blev ju inte av förra sommaren...

Anonym sa...

Bästa Katarina!
Härligt att se ett nytt inlägg =)
Skönt att du tagit ett beslut som gör att Du mår bra för det är ju det som är viktigast. Du har gjort en fantastisk viktresa och ja, man får absolut bli trött på detta eviga vikttänkande...
Det som gör dig unik är nog ditt jävlarnamma - en fighter! Du kommer att lyckas oavsett dietupplägg.
Kram Maggan

Chris_P sa...

Klokt beslut! Du ska vara rädd om dig och jag är helt övertygad om att det kommer gå bra! Lyssna på kroppen och lyssna på din magkänsla. Omge dig av sånt du mår bra av!!

Stor kram på dig!!

Nettan sa...

låter väldigt sunt vännen .. kram på dig

Anonym sa...

Du är bäst Katarina bra beslut
Lycka till med allt :)
Ha en bra dag

Sockergrynet sa...

Kloka beslut! Var rädd om dig för du är viktig!! <3

KRAM

anna sa...

Så klokt :)
För du gjort så fantastiska frändringa i din resa ju :)
bamsekramen

Andrea Bossner sa...

Du är en otrolig källa till inspiration och jävlaranamma för mig, och världen skulle mörkna en smula den dagen du slutar skriva. Jag säger inte så mycket, men jag läser desto mer. Stor kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...