Sidor

söndag 29 april 2012

Fick tummarna ur det heliga....

Igår gjorde jag något jag funderat på att göra lääääänge, jag anmälde mig till World Of Shape/Fitness Fighten! Jag har följt deltagarna där månad efter måndag på FB och deras bloggar och resultaten på en månad är fantastiska!
Kosten är inget problem, den har jag stenkoll på, men jag har ju sagt flera gånger att jag måste ändra min träning. Kroppen är ju van vid det jag gör nu....så efter mkt vånda och diskussion med mig själv så bestämde jag mig, det blir KICK STARTEN. Det är samma program som fitness fighten men jag behöver publicera foton på mig själv i bh och trosor före och efter. Jag fotograferar självklart för min egen del.
Så idag ska maken hjälpa mig med det, den 1 maj sätter jag igång.
1500 kcal/dag vilket är ungefär det jag redan idag äter (ligger mellan 1600-1800) och 1 timmes träning/dag hemma eller på gym. Träningsprogrammet får man tillgång till den dagen programmet börjar.

HÄR hittar du Stefans blogg där man kan få en uppfattning om hur matupplägget är. Det påminner mkt om Dukan (protein+grönsak) och det är det jag mått bäst av. Jag har svårt, mkt svårt de rena proteindagarna.

Pasta, ris och potatis äter jag sällan ändå så att skippa det är inget svårt, men magen behöver grönsaker - så är det bara.

Nu är handlarlistan gjord och det blev inte mkt jag skulle komplettera med, eftersom jag redan äter i stort sett på samma sätt idag.

Nä, dags för löptur och sedan skall dagens "att göra lista" bockas av. 

3 kommentarer:

Lena sa...

Starkt jobba! Skall bli spännande att följa dig. Tyvärr kan jag ju inte hoppa på något sådant här själv, eftersom jag inte kan träna på det sättet. om alls. Lycka till! Kram

Lena sa...

Starkt jobba! Skall bli spännande att följa dig. Tyvärr kan jag ju inte hoppa på något sådant här själv, eftersom jag inte kan träna på det sättet. om alls. Lycka till! Kram

Suzan sa...

Spännande! kör hårt och lycka till!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...