Sidor

måndag 20 augusti 2012

Tillbaka i cyberrymden - summering av helgen.

Så här långt blogguppehåll har jag inte haft på vääääldigt länge! Men det har verkligen varit FULLT upp sedan i onsdags.
Nu är festligheterna över, alla gäster har kommit, tagits hand om, vissa har åkt några är kvar. Syrran är gift med svågern, tärneuppgifterna utförda och avklarade liksom andra bröllopsbestyr.
Efterfesterna gick som en vals och nu är det äntligen vardag. Min påg börjar 4:an idag .........FYRAN! Kan inte förstå att han är så stor.....jisses vad tiden går. Och jag är så oerhört tacksam för  varje år jag får uppleva, det fanns ju faktiskt en tid då jag inte visste om jag skulle få se honom börja förskoleklassen....

Bilderna från bröllopet som alla frågar efter är INTE redigerade än, så ni får snällt vänta. Det jag KAN visa är bilder tagna med mobilen:

Här är den superfina tapasbuffén vi fick upp till 19:e våningen på Hilton i Malmö:
Syrrans supervackra klänning ......
 Håret jag slitit med, sprayat i MÄNGDER och pimpat med blingbling....
 Brudmakeupen....
 Snygga vrålåket från 1936..........
 Och så en klassisk "syster-yster" goofy min (för att få henne att koppla av för hon började hyperventilera på väg till kyrkan).
Förutom inbjudnningskorten scrappade jag placeringskort, bordsplaceringstavla och gästbok - allt i samma stil och enligt färgmönstret för bröllopet.
och en närbild på gästboken
Kortet till brudparet visar jag i nästa inlägg. Nu ska sonen göras klar för skolan. Tjillevippen!

1 kommentar:

Lena sa...

Vilken läcker klänning!! Så himla vacker! Och frissan och sminket var jättefint det med. Ser fram emot fler bilder. Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...