Sidor

tisdag 1 juni 2010

Sommar idag?

Idag är det den 1 juni och officiellt sommar....sonen berättade glatt samma sak igår för de hade pratat om det i skolan. Men ja har ännu inte slängt strumporna....det brukar jag vara först ut med annars....men det är ju så kallt! Brrr.

Fick hem lite kläder igår från Haléns och Ellos. Började ju med strl 56 och är nu nere på 40/42. Viss skillnad :) Känns såååå kul med kläder nu. Har förvisso alltid shoppat som en tok och klätt mig efter min strl, men detta börjar ju bli alldeles FÖR kul....o dyrt. Haha, det kostar att byta ut garderoben 3ggr på ett halvår.
Köpte bla detta:


Måste även hitta nya byxor, just nu har jag bara 2 par som inte sitter som hösäckar på mig....som sagt. Det kostar att gå ner i vikt.

Nu ska jag rusa till bussen, ha en bra dag allesamman. O glöm inte att vara rädda om er och tala om för nära och kära hur mycket de betyder för er.

4 kommentarer:

Annika sa...

åh vilka fina kläder..en riktig sommarflicka kommer du bli i den klänningen..turkos är såå snyggt!!! Nwj attans var är sommaren?!?!?! idag har jag t.om på mig en kofta och kängor!! och det är 1 juni!! sanslöst....
Tack för din fina kommentar på bloggen :)kram kram

ullis sa...

Förstår verkligen att det är både kul och dyrt, men det är du ju verkligen värd som har gått ner så mycket!

Chris_P sa...

Wow vilken viktresa du har gjort!! Grattis! Jättekul att hitta hit och det gjorde jag av en ren slump! Känner Johan - vi går way back :-)

Hälsa honom från Christina (gift m Roland)

Chrissan sa...

Snygga plagg! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...