Sidor

tisdag 9 mars 2010

Postcard killers

Just nu är det Postcard killers som gäller för min del, Marklunds senaste. Än så länge är jag inte besviken. Har ni läst den?
Gick och la mig direkt efter Hollywood fruarna igår, o jisses vilken vår vi kommer få med dessa damer. Nog kommer de locka tittare alltid.....o pinsamt nog kan jag inte sluta titta heller.

Ikväll är det dags för mig att träffa mina sjönsjungande Liljor. Eftersom jag varit sjuk ett tag har jag inte sett dem på 2 veckor. Kommer inte kunna sjunga så mkt ikväll men jag kan vara där o lyssna i alla fall.
Dags att bege sig ut i mörkret.....gäääääääsp!

3 kommentarer:

Lena sa...

Jag har den som talbok men har inte börjat lyssna än. Mamma har lyssnat och tyckte den var OK, men hon har aldrig lyssnat eller läst James Patterson, bara Liza Marklund. Jag föredrar JP framför LM så jag kanske tycker bättre om den...? Själv missar jag kören på torsdag för mitt spännande möte på Carlanderska, men det må vara hänt. Hoppas ni fick det trevligt, och man lär sig faktiskt väldigt mycket av att bara lyssna! Kram

PS. Jag blir TOKIG!! Om jag försöker kommentera på din blogg innan jag kommenterat på en annan eller loggat in på min egen så får jag bara "Din begäran kunde inte bearbetas. Försök igen". BLÄ!

Tänkte bara sa...

Jag har läst den och den var ok. Spännande. Men jag gillar Marklund bättre när hon skriver själv. Nu blev den lite väl amerikansk.

Jenny sa...

Haha, shit vad jag skrattade åt dessa donnor- men samtidigt så känns vissa av dem lite tragiska men men jag kan heller inte sluta titta :-)

Åh, jag fick ju den av sambon när jag fyllde år och trots att jag haft en liten anti-Marklund period så blev jag mycket positivt överraskad över denna för den var super bra!

Hoppas att du får en bra dag KRAM

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...