Sidor

måndag 1 mars 2010

Helg på en måndag?

Japp när man jobbar helg som jag gär varannan vecka så firar man helg på måndagen istället. Eftersom sonen går i skolan är det bara jag och Alice hemma.....vi och lugnet.
Idag ska jag fixa naglarna hos syrran och sen blir det till att plugga för hela slanten för jag har litteraturseminarium på torsdag.

Det fortsätter regna, tjohooo!! Det är inte ofta denna krylltott tjoar över regn eftersom det ofta innebär att afrokryllorna frizzar sig, men nu innebär det att snön försvinner. YES!!!

Nähäpp, nu måste jag snabba på, så much to do....o allt ska hinnas med idag....på min helg :)

Hasta la vista babes

6 kommentarer:

Lena sa...

Gott med helg på en måndag :) Fixa naglarna IGEN? Du måste ha Malmös snyggaste naglar :) Ha en jättebra ledig dag!! Kram

Tonårsmorsa / Fatou sa...

Så har jag det också. Jobbar två helger av fem. Det är trist att gå och jobba när familjen sitter uppkrupna i soffan med chipsskålen i knät, men sen är det rätt skönt att sitta kvar hemma, när alla andra traskar iväg på måndag morgon! :-) Ha en fin helgdag! Kram! ♥

L8 sa...

Åh, helgdag är precis vad jag hade behövt idag. Är fullkomligt fylld av inspiration från helgens scrapträff uppe i Halmstad :) Vi var 6 fnittriga tjejer som åkte upp från vårt scrapgäng och hade jättekul!
Ha en härlig måndaghelg!!
Kramis

Sandra sa...

Nice! Hoppas naglarna blev lika fina som alltid!

Cathrin sa...

Snön försvinner????? Ha, ha,ha, vart tror du den försvann då?? HIT UPP.....tror jag spyr på snö.

Lycka till med pluggandet!

Kram Cathrin

Annika sa...

ja här har det också firats helg idag..skönt skönt!! Blev naglarna bra? fota gärna och lägg upp :O)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...