Sidor

tisdag 23 mars 2010

Magsjuka inför Egypten resan o kaos på X2000

Vilken dag jag hade igår. Jisses.....gick upp 03,30 för att hinna till centralen i Malmö lagom till tåget skulle gå 05,11. Vägen upp ditt Stockholm var dryg men väl där kunde vi njuta av vårsolen trots att marken var täckt av snö. Vi hade 2 timmar att "döda" innan vår hearing så vi begav oss till NK. Det enda jag köpte var en dyr (men god) kopp te. När jag sitter och avnjuter mitt te ringer maken och säger att sonen är sjuk, han har kräkts hela morgonen. Nääääää, tänker jag! Inte nuuuu! Vi åker ju i övermorgon!!! Jaja, inget att göra åt det.....

Därefter åt vi lunch på hotellet där experthearingen med SKL hölls, mycket gott och mättande. Detta följdes av 4 timmars hårt arbete, diskussioner och redovisningar i olika frågor och ämnen som berör vårt verksamhetsområde. Väldigt intressant och jag ser fram mot fler intressanta och givande möten.
Sen var det att rusa till centralstationen för att hinna med tåget hem. Väl där inser vi att tåget är inställt....jahapp! Efter mkt om och men blir vi ombokade till ett senare tåg och uppgraderade till första klass. Not so bad ;)
Väl på tåget hinner vi inte mer än börja koppla av förrän en kvinna tuppar av. Vi får inte liv i henne förrän efter 6-7 minuter. Hon vägrar ta emot någon hjälp trots att personalen vill tillkalla ambulans i närmsta stad. Envisa sjuka människor har jag inte mkt övers för....
Ytterligare några timmar senare händer samma sak varpå undertecknad får nog. Jag ber personalen tillkalla ambulans i närmsta stad för så här kan vi inte ha det. Nu får det vara bra. Vill kvinnan leka med sitt liv får hon göra det på sjukhuset och inte i ett tåg där andra måste ta hand om henne varje gång hon tuppar av. Sagt och gjort, efter väntan på ambulansen (tänkter inte gå in på fler detaljer) och en rejäl försening kom vi äntligen fram till Malmö 22,45 (2 timmar senare än vi skulle gjort från början). Kom då ihåg att jag varit uppe sedan 03,30.....
Somnade som en stock så snart huvudet nuddat kudden.

Idag har jag varit på chefsmöte på Vårdförbundet, speciellt för oss inom psykiatrin. Också ett intressant möte med några kollegor från vår verksamhet.
Nu återstår en massa packning, tvätta upp det sista och försöka rodda ihop allt som ska med. Alice är lämnad till farmor där hon kommer bli bortskämd till tusen under tiden vi är borta.
Japp, det var en liten summering av gårdagen och dagen. Nu är denna Malmötös supertrött!

Daus!

5 kommentarer:

Sandra sa...

Men gud vilken dag, hade ingen ände liksom. Ha det fantastiskt i Egypten!

supermom sa...

Vilken dag du verkar ha haft! Tur att du kom hem till slut och kunde få sova lite... :)

Kan gissa att det kommer att bli skönt med lite semester!

Annika sa...

ha det skööönt nu när ni är iväg..jag e inte aaaaalls avundsjuk ;) Men jag måste skälla på dig lite..fy fy fy dumma dig....när jag hade sett ditt inlägg om kladdkakeballerina var jag tvungen att köpa..har snart klämp ett paket på 4 dagar! jag skyller baaaaara på dig..inte aaaalls mitt fel ;) kram på dig!!

Cathrin sa...

Oj vilken dag....kan tänka det var skönt att komma hem.

Men va?? Ska ni ut och resa?
Avundsjuk??? jag? noppe, not, ljug.

Ha så bra Kram Cathrin

Tjock men Chic sa...

Tur att du fick landa i din egen säng till sist. Ha en underbar resa! Hur mår sonen?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...