Sidor

torsdag 11 mars 2010

Ägg i gröt?


Sedan jag skrev att jag brukar knäcka ett ägg i min gröt haglar frågorna in om HUr jag menar. Jo...man börjar koka sin gröt som vanligt, dvs för min del 1 dl fiberhavregryn, 1 dl vatten och lite salt. Precis innan gröten kommer upp i kok knäcker man i ett ägg och vispar runt till en jämn o fin smet och låter sen gröten koka upp som vanligt. När den är lagom tjock serveras den som vanligt och du kommer inte smaka ägget MEN gröten är proteinberikad och mer mättande. Superlätt, supergott och supernyttigt!
SÅ MENAR JAG ;)

3 kommentarer:

ANNA sa...

Åh vilket bra tips, detta skall jag göra till frukost=)
Kram

Nett sa...

Tack :) Du det där låter ju helt klart intressant, måste testas. Ha en trevlig helg på dig!

InVisionArt sa...

Min gröt ser ut så här:I dl fiberhavregryn, 1 msk krossade linfrön, 2 msk proteinpolver (73%igt) 2 dl vatten. Kokas två min.
Hemlagat nästan sockerfritt äppelmos med ingefära till, plus mjölk förståss.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...