Sidor

lördag 21 november 2009

Njuter av lugnet

Lördag igen....fattar inte var tiden tagit vägen....
Igår hade vi en jättemysig kväll med goda vänner. Åt tacos, kollade på Idol och var alla eniga om att Reza INTE förtjänade att åka ut. Vi tokröstade allesamman! Men men, så är funkar programmet. När den tjejen släpper en skiva, ska ja ha en! Basta! Min favo från förra året, Loulou har ännu inte släppt någon, men jag fortsätter hoppas.

Nu på morgonen är maken och vaccinerar sig, han är sist ut i familjen. Jag fick ju för snart 1 månad (15 oktober) sedan och sonen 5 november.
Sonen myser hos farmor (och sover otroligt nog fortfarande...ringde precis o kollade....) och Alice snarkar i sin korg. Så jag sitter och njuter av lugnet. Enda som hörs förutom snarkningarna i hallen är diskmaskinens malande.
Ikväll är vi bjudna på middag hos svärmor, mums! Alltid gott att komma till dukat bord.
Maken vill att vi åker ut och börjar titta på julklappar idag...vet inte om jag är så sugen, men låt gå. Vad ska Ni göra i helgen?
Dags gör lite frulle

4 kommentarer:

Lena sa...

Julklappar redan? Ja kanske det... köper ju bara till mamma och Vincent så det är inte så mycket. Och när det gäller Vincent säger jag bara till syrran att hon skall titta i sitt presentskåp om hon hittar nått, och det gjorde hon. Så han får DVD:erna med Från A till Ö av mig :) Smidigt! Mamma fick igår en räkning på en prenumeration av en ny korsordstidning som hon skall ge mig i julklapp, det är ju också smidigt. nu är det bara jag som skall fixa nått till henne, sen är det klart!!
Idag blir det sång hela kvällen, men bara å lyssna. Promenad och korsord har jag också hunnit med.
Kram

L8 sa...

Missa inte Stämpelfabrikens tävling där du kan vinna en Silhouette skärmaskin ifrån Quickutz!!!!
Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram

annsan_s sa...

Tack desamma!

Ha en bra jobbarhelg.

Kram

Anonym sa...

Vilken otroligt fin blogg du har :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...