Sidor

torsdag 29 januari 2009

Tycker du aldrig synd om dig själv?

Fick frågan om jag aldrig tycker synd om mig själv? Jag tittade nog väldigt oförstående på personen som frågade och som följdes av kommentaren: "ja, med tanke på vad du gått igenom, ja med cancern o så".

Svar: jo....jag hade stunder då jag tänkte "varför jag?" eller grät floder och tyckte livet var orättvist. En del av processen som jag ser det. Bryt ihop och gå vidare liksom.
Men i övrigt; NEJ! Jag har haft tur! Jag har en stöttande familj och underbara vänner som ställt upp till tusen. En arbetsgivare och fantastiska kollegor som tillåtit mig anpassa mina arbetstider så jag kunnat jobba, vilket var viktigt för mig, under behandlingsomgångarna.

Men idag tycker jag synd om mig själv! Jag har feber, ont i kroppen, skallen värker och ögonen rinner.... o det enda ja känner för är att gnälla. Det är för varmt under täcket, men jag fryser om jag går upp. Det gör ont i halsen och det trycker över bihålorna.....
Så jooo....jag tycker visst synd om mig själv! Why me?!?!?!Hoppas ni andra mår bra och slipper detta elände!

9 kommentarer:

Marra sa...

Jag tror det är bra att få tycka synd om sej själv ibland :)

Toby sa...

Jag tycker inte du tycker tillräckligt synd om dig själv, med tanke på va du varit med om!

Marie sa...

Krya på dig!!!
KRAM

Anonym sa...

Krya på dig babe!/Mulliga Myran

Anna-Lena Sundman sa...

Krya på dig tjejen!

Lena sa...

Det är lite lustigt egentligen, om man tänker efter... du blir inte fälld av cancer som vi andra inbillar oss att vi skulle bli, men däremot av en förkylning :) Hoppas du kryar på dig snart!! Kramar

Soulsister sa...

Lena: nej, att fällas av cancer hade varit som att ge upp för min del...o det var aldrig ett alternativ! Men en förkylning går över...så då har ja "lov" att gnälla...dessutom mådde ja aldrig så här dåligt under min behandlingstid...aldrig!

Suzanne Coboltin sa...

Ja håller med Lena, det är ju märkligt! Men jag förstår hur du menar. Krya på dig!

sara sa...

Helluu.. Klart att man får tycka synd om sig sj när man har influensan.. jag tycker alltid synd om mig själv i sådana lägen..

Sen är de faktiskt så att de man imponeras mest av utav dig är att de som är så skrämmande av bara tanken av att de ska hända en annan, tar du med jordens styrka.. Du är sån imponerande människa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...