Sidor

måndag 6 februari 2012

Svinkallt på ren Skånska

Det har inte snöat mer inatt...skönt! Men termometern visar alldeles för många minusgrader för att det ska kännas ok att gå ut denna arla morgon. Primadonnan är inte på G, inte jag heller. Den ende som är det är sonen....för de ska åka skrillor på den bottenfrusna dammen i em med fritids.

Många har undrat vad jag som ÄLSKAR schlager, tyckte om melodifestivalen i lördags. Jag valde att inte kommentera eländet i söndags....för jag tyckte många av bidragen var pinsamt dåliga. Jag gillade dock Loréns låt som gick vidare, men det var nog allt. O så gillade jag programledarna....men INTE deras outfits. Hoppas det bättrar på sig till nästa vecka!
Denna veckan som kommer har vi åter igen en massa födelsedagar och kalas. Nästan alla i vår (mest på makens sida) familj fyller nämligen år. På torsdag är det makens tur, på lördags är det 50-års kalas och på söndag firar vi maken. Veckan därpå är det världens bästa systersons tur och makens brorson samt vännernas dotter och en av mina närmsta vänner. Sedan pausar vi i 2 veckor innan vi firar min pappa. Vi har redan i år firat min mormor, svärmor, svågern och makens ena brorsdotter. Känns som att vi inte gör annat än firar så här års, men det ljusar o andra sidan upp den mörka årstiden :)

Nä, nu kan jag inte dra ut på det längre....måste bege mig ut....
Ha de!

2 kommentarer:

Jenny sa...

Usch, ja- gillar inte när det är så här kallt. Visst finns det varma kläder men det är trots det inget angenämt att vistas utomhus!

Jag gillade också Loreen, Sean Banan blev ju givetvis Alexanders favorit så om det fortsätter med så här brokiga startfält så kan det ju tom bli riktigt intressant!

Kram

Suzan sa...

Ha en trevlig dag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...