Sidor

måndag 13 februari 2012

I will always love you!

Har svårt att smälta att hon är borta. En sak är dock säker, hennes musik kommer leva för alltid. Här hemma har hennes skivor (o ja, jag har alla.....) spelats om och om igen. Det gör de förvisso ofta ändå....men särskilt nu. Hennes första skivor hade jag på vinyl som sedan uppgraderades till CD. Har nog dem kvar någonstans, med hack o repor o allt....
Tillbringade gårdagen på sofflocket, nerbäddad och med laptopen i knät - Spotify gick varmt, jag slumrade till då och då. Alvedon och Ipren i kombo för att bli kvitt febern. Vet inte hur mkt jag sov, men det blev en del.
Tog mig i kragen under em, gick ut en minirunda med Primadonnan, som var som en liten hundvalp i snön....det har kommit massor!

Sonen är glad, för han hoppas på att bygga snögubbe idag och åka lite pulka, så några dagar till kan det få ligga kvar, sen är det bra tycker jag....

Önskar er en finfin dag.

2 kommentarer:

Lena sa...

Hoppas du mår bättre snart. Har sonen sportlov denna veckan? Det har barnen här. Kram

http://www.zyrenna.se sa...

Whitney är den artist, förutom Abbba, som jag tror jag lyssnat mest på. Hon har flest "för många spelade gånger" markeringar på min spotifylista. Den rösten och den karisman hon hade var fantastisk.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...