Sidor

söndag 26 februari 2012

Buzzning av Philips Advance Juicer

För ett tag sedan fick jag erbjudande att köpa denna juicer till ett förmånligare pris eftersom jag är Buzzador. Maken och jag nappade direkt eftersom vi är högkonsumenter (ffa maken o sonen) av juice.
Paketet kom, Juicern monterades ihop sen satte vi igång:
Apelsin o banan blev första smaken och frukten måste inte skäras upp i förväg, endast skalas
 Ner med allt i maskinen....

 Kannan sätts direkt till munstycket från Juicern och fylls med upp till 2,5L/gång
 Voila! Klart!
 Resterna har silats bort och kastas i vårt fall direkt i matåtervinningen.
Det hela känns väldigt lyxigt och fräscht. Nu när apelsinerna är så där extra söta och nästan lite övermogna är de PERFEKTA att göra juice på. 
Vi har även gjort juice på endast äpple, blev väldigt mkt "must" över det hela och tar man inte i lite citron blir den snabbt brun och ser mkt oaptitlig ut.
Är jag nöjd med mitt köp? Absolut! Det enda negativa jag har att säga är att den innersta silen som enligt produktbladet ska vara "jättelätt" att rengöra....man ska i princip bara skölja av den....Nope! Inte alls så lätt. Särskilt inte när man använder apelsiner.....

Vill du liksom jag bli en Buzzador och kostnadsfritt prova olika produkter så klickar du HÄR.

3 kommentarer:

Lena sa...

Haha, angående din kommentar inne hos mig.... Jag KAN INTE SY, men måste ibland. Min mamma brukar sy allt hos mig, men sen hon skaffade hundarna så har hon slutat att komma och hälsa på (för jobbigt med buss i 2 h med hund/-ar). Då måste jag göra det själv. HATAR att sy, och knäcker alltid minst en nål. När jag väl gör det är jag stolt som en tupp, men å vad det tar emot innan jag tar fram symaskinen... KRAM

Susanne sa...

Ohhh va smarrigt det ser ut... Vi gillar också att göra hemgjord juice. Våran juicemaskin som vi köpte från Australien fick åka båt i ca. två månader, men det var det värt :)
Ha en fortsatt trevlig helg!!!!
Kramizar Susanne

Suzan sa...

Har också en råsaftcentrifug men som jag inte använder för att den är så jobbig att diska!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...