Sidor

onsdag 26 maj 2010

Triss i kort och examen

Igår tog jag min examen, ÄNTLIGEN efter 2 års studier på halvfart som det heter. Så nu får jag en titel som heter "Master in Psychiatric Nursin Science". Skönt och befriande med. Tänk så mycket fritid jag får nu! Maken hade ordnat med en riktig fest och huset fylldes av nära och kära. Så underbart. Massa god mat och så kom mina underbara Liljor och sjöng både för mig och med mig. Tack alla!


The Lilies

Igår visade Petra upp en triss av mina kort, men det missade jag helt eftersom jag var så fokuserad på min examination. Sorry Petra! Men HÄR hittar du dem:


5 kommentarer:

Lena sa...

Grattis igen till din examen!! Himla starkt jobbat! Maten ser urläcker ut, och det gör du med! Vilken pingla!! Är hemma ikväll så msn låter kul! Kram

Annika sa...

Grattis Grattis igen!! Såååå häärligt! Ja nu när du har så mkt extra tid kanske vi kan få ihop en fika ngn dag *ler* kram kram

ANNA sa...

Grattis till din examen! Det måste vara jätte skönt att det är färdigt=)
kram

Sockergrynet sa...

Stort GRATTIS till examen!

Emma sa...

Stort grattis till examen! Det är så underbart att nå ett mål på det sättet efter allt slit med studer osv så kommer äntligen den där dagen när man faktiskt har sin examen! Jag vet precis hur du känner!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...