Sidor

söndag 9 maj 2010

Sköna Söndag

Ingen sovmorgon här inte, sonen är pigg som en mört och ser till att hemmet ska vakna när han vaknar. Så nu har lugnet lagt sig lite för han har fått frukost och tittar på tv.

Har tillbringat morgonen till att scrappa. Så många idéer, så lite tid!

Regnet smattrar mot rutorna och Alice är inte alls sugen på att gå ut. Hon bara tittar upp och sen kurar hon ihop sig igen i sin korg. Ack den lilla primadonnan....

Om en stund är det dags att fixa matlådorna och sen bege sig till jobbet. Snart är den här jobbehelgen avverkad. Min lediga dag kommer gå till studier men det är snart också slut! Skönt!!!

Hur tillbringar Du din söndag?

5 kommentarer:

Pippi sa...

Viktor har feber idag så vi får ta träffen en annan dag.

Kram

Pippi sa...

Tidig morgon här också i och med att Viktor hostar och han legat mellan oss. Jag har svårt att somna om när jag har vaknat. Tror jag varit vaken sedan kl. 4 *gäsp*

Min scrap inspiration har gått och gömt sig och jag har inte lyckats finna den.

Kram

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Idag blir det slappedag för min del. Har haft sendrag i nacken några dagar nu och när det är sådant skitväder ute kan med slöa med gott samvete.
Skogstokiga bamsekramar
Petra

ullis sa...

Började med en lång sovmorgon och sen förflyttning till soffan ett par timmar. Jätteskönt! Men sen vete tusan vad som flög i mig, fick städat både badrum och stökrummet och tvättat.. Är alldeles stum av beundran inför mig själv..
Låter kul med scrapbooking, har funderat länge på att börja med det, kanske till hösten.

Annika sa...

ögonfransarna är engångs antar jag men om man bara tar bort klistret (som man själv sätter på) så borde det nog gå att använda igen :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...