Sidor

söndag 29 augusti 2010

Fler Buzzadorer sökes!!!

Just nu söker Buzzador med ljus och lykta efter vissa målgrupper till ett par av höstens kampanjer. De kampanjer det ffa behöves fler Buzzadorer till är följande:

- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.

- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare du registrerar dig som Buzzadorer desto större är chansen att du blir inbjuden till denna kampanj!

Intresserad?
Registrera dig då via den HÄR länken. Även om just ovanstående kampanjer inte talar till just DIG, så finns det mkt på G just nu, registrera dig du med och se vad hösten kan ha för spännande på lur för just dig! Ett tips är att fylla i din profil så noggrant som möjligt så att just du kommer med i de roliga kampanjerna!
Lycka till!

Kram Soulsister - Buzzador sedan sommaren 2008

1 kommentar:

Lena sa...

Är redan en buzzador... men nu var det länge sedan jag fick en kampanj :( Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...