Sidor

söndag 28 februari 2010

Jävla Windows VistaFinns det någon där ute i etern som är nöjd med windows vista? Inte jag i alla fall.....bara problem och buggar! Blääää!
Nu åker jag till jobb, där har de i alla fall inte windowns fucking vista!

6 kommentarer:

S sa...

*s* Jag tar gärna en yogurt! ;)

Trevlig söndag!

Lena sa...

Haha, den var bra. Jag har Vista här hemma och har faktiskt aldrig haft något problem med denna datorn (inköpt på midsommarafton) eller min gamla stationära där jag installerade vista när det släpptes.

Ha en bra dag på jobbet, själv skall jag på kalas i Borås. KRam

Fan nu krånglar inloggningen igen, det är bara när jag kommenterar på din blogg och inte har loggat in eller kommenterat någon annanstans innan...

annsan_s sa...

Jag har oxå problem med vista! Ha en trevlig söndag.

Kramen

Emma sa...

Haha... vilken rolig bild! tänk om det skulle vara så, då skulle Vista åtminstone stiga lite i mina ögon. Jag har Vista här hemma, och även om jag inte har några direkta problem med det så är det heller inte så bra som med ex XP.

Det är som att de försöker göra det idiotsäkert (dvs så vilken idiot som helst kan göra "rätt"), och då försvinner massa bra, flexibla grejer som var superbt med XP.

Tack och lov är de jäkligt långsamma på jobbet, där bytte de till XP ungefär samtidigt som alla andra bytte till Vista, så jag är inte så orolig för att få Vista där på bra länge :)

Cathrin sa...

Yoghurt tack!! Ingen erfarenhet av vista, och tur är kanske det.

Ang bilderna på dej nedan.....ser du samma kvinna på bilderna så tycker jag att du ska söka upp din optiker....my good vilken skillnad, bra jobbat.
Kram Cathrin

Tonårsmorsa / Fatou sa...

Har bara hört negativt om Vista, tyvärr. Men jag tackar nog också ja till en yoghurt i stället! :-)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...