Sidor

måndag 15 februari 2010

Gäääääääsp

Skulle varit ledig idag men bytte för att kunna fortsätta jobba med ett kompetensutvecklande arbete på avdelningen tillsammans med kollegor vars schema inte riktigt går ihop med mitt, eller mitt med deras ;)
Då kändes det som en god idé, imorse undrade jag vad o hur jag tänkt när jag bytt. Har man jobbar helgen tors-sönd är man trött på söndagskvällen....o då är det gött att se fram mot en ledig dag på måndagen. Som det blir nu är jag inte ledig förrän på onsdag. Kunde inte byta med tisdagen för då ska vi på begravning av en kollega som gått bort.
Jaja, sova får jag väl helt enkelt göra en annan dag.

Nu ska jag åter igen ut i mörkret och kylan. Ha en underbar vecka allesamman. Tänk på att du har 24 nya härliga timmar framför dig. Använd dem väl!

2 kommentarer:

Lena sa...

Hoppas du överlever tröttheten och piggnar till när du kommer till jobbet. Gick själv in 1,5 h tidigare idag för att hinna lite av mitt egna innan jag måste göra sekreterarens jobb resten av dagen... Kram

Sara sa...

Hittade hit till en blogg via en kommentar till ett inlägg Ludmilla skrivit om mig i höstas när jag låg inne på en psykiatrisk avdelning. Jag blev så glad när jag läste att du skulle ta med dig min berättelse till ditt arbete, vi måste nå ut till fler med hur vården kan fungera! Tack för det!

Kram
Sara

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...