Sidor

tisdag 18 juni 2013

30 day squat challange och Fitness Fighten

För att boosta igång med träningen igen efter alla turer med sjukdomar här hemma, har jag bestämt mig för att sätta igång med en omgång av Fitness Fighten (1 hård månad och därefter underhållsprogram) på måndagen den 24/6 (dvs efter midsommar). Samtidigt kör jag en 30 dagars squat utmaning jag fick för ett tag sedan men inte tog mig an just för att vi var sjuka i influensan i omgångar här hemma. Men nu jävlar är det slut på degandet.

Någon mer som hänger på?
Har du instagram? Jag har: Soulsister76
Ciao!

4 kommentarer:

Jenny sa...

Gött! Heja Katarina :-)

Borde kanske hänga på för nu har jag inga resor inplanera som kommer mellan- eller jo, en resa till Italien men det bordegå att lösa ändå. Får fundera och se om det funkar att planera in under helgen!

Lena sa...

Nope, hänger inte på :) Kan inte motionera alls nu pga den förbanande höften... Men kämpa på, tycker du är skitstrong! Kram

Skånemamma Fru P sa...

Jag kör Fitnessfighten denna månaden och den är superb för att få igång träningssuget igen! Har 1,5 vecka kvar innan min månad är slut men jag lär fortsätta.

Squat-utmaningen låter som en sak att anta. På måndag kör vi!!

Jaga minus sa...

Hej jag har följt dig ett tag och tycker du är grym och en sann förebild för mig som ja inte alls är i den form som jag vill, men nu har jag sakta börjat mitt eget projekt och tänkte höra om jag får låna den här bilden på min sida från dig?
Jag är ny bloggare och vet i te om det är okej att bara ta bilder av varandra så vill fråga innan.
Tror du jag skulle klara squat som är kraftigt överviktig eller sliter det för mycket på kroppen tror du?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...