Sidor

torsdag 6 oktober 2011

Rosa Bandet i din mobil

Rosa band till mobilen

Från och med den 1 oktober kan du SMS:a ROSA till 72988 så bidrar du med 50 kronor till Cancerfonden och får ett digitalt rosa band i mobilen.

Om du skriver in ditt namn efter ROSA kommer det att synas när gåvan visas på webben. I annat fall blir din gåva presenterad som anonym. Exempel: ROSA Johan Ek.

Teknikens under......ELLER så kan du precis som jag och många med mig köpa ett rosa band på tex ICA eller Pressbyrån. När du ändå är i farten, köp ett till maken/makan, sonen/dottern också!
Alla bidrag är välbehövliga.

2 kommentarer:

Minna sa...

Ja, som du skriver: Teknikens Under :)

Erik sa...

Det är ju Rosa månaden nu och tillsammans med MariaBingo så gör vi också en kraftansträngning för att samla in pengar till kampen mot bröstcancer. Det enda du som bloggare behöver göra är att skriva om vår insamlingskampanj på din blogg och länka till vår sida med mer information: http://www.provabingo.se/maria-bingo/ så skänker vi 50 kr per person som bloggar om oss.

För att vi ska veta om hur många det är som bloggar så är det viktigt att du svarar på det här med ett mail och skickar med en länk till inlägget som du skrivit.

Tack för att du vill hjälpa oss, tillsammans kan vi rädda liv!

Med vänliga och tacksamma hälsningar
Erik Bergman

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...