Sidor

söndag 25 januari 2009

Spelade psyksjuk - hur puckad får man va?!

Läser om en konstelev som spelade psyksjuk och kom in på tvångsvård. HUR DUM FÅR MAN VARA?! Jävla fubik! Ta upp en vårdplats för skojs skull! Ta upp värdefulla resurser från polis och läkare och annan vårdpersonal. HUR TÄNKTE DU?? Nä....det var det som var problemet, du använde inte det du hade innanför pannbenet!
Hon blev dessutom tvångsmedicinerad och lagt i bälte. Tror du att det är kul att behöva utföra tvångsåtgärder mot patienter? Man gör det när det är befogat, och trots va många tror gör man det med patientens bästa i åtanke. Men du Anna Odell bara luras och ljuger.

Förbannad är jag. Som sjuksköterska inom psykiatrin rasar jag över att man kan föringa mitt och mina kollegors jobb. Att ta upp resurser som så väl behövs av andra, för ett "konstprojekts skull".
Förjävligt rent ut sagt! Förjävligt!

9 kommentarer:

Ludmilla sa...

Verkligen dåligt!

Tack för att du läser min blogg. En dag som denna känns det extra värdefullt.

kram!

Anonym sa...

Fy fan va kasst!

Unknown sa...

det känns lite som hån mot människor som drabbats någon gång tex.av allvarlig depression el blivit utbrända att bara spela sjuk..för det första har hon upptagit en vårdplats ngn annan kanske hade bättre behövt och sedan är det inget att skoja om, utan det handlar om besvärliga sjukdomar som orsakar lidande för dom (på riktigt) drabbade.

Anonym sa...

Det är med glädje o stolthet jag läser Din blogg. Att känna Dig är en oerhörd förmån för mig och jag hoppas att Du orkar med både familj o skola, även om jag inser att det är mer än jobbigt.

Många kramar

Fru Tattoo sa...

Bra sagt av dig! Det kan ju också innebära att skötare i framtiden tvivlar på om patientern verkligen är sjuk... Det kan ju vara en galen konstnär till.
Det är respektlöst mot de som jobbar inom vården och mot de som verkligen är sjuka. Vad ville hon uppnå? "Ha ha nu lurade jag er allt" ????

Anonym sa...

Usch. Jag blev också förbannad när jag hörde talas om det. Vilken iq-befriad människa!

Anonym sa...

Bra uttryck! Jävla Fubik, skånskt och talande!/Mulliga Myran

Anonym sa...

Ja,det låter verkligen uridiotiskt! Så dumt. Undrar vad det kostar dessutom?

Ha en fin dag!

Anonym sa...

hejsan. Mitt namn är Malin och jag fick ditt namn från en av (jag antar det i alla fall) dina vänner. Jag håller på med ett projektarbete i skolan och jag skulle vara jättetacksam om du skulle vilja svara på några frågor angående det.

Du kan väl kontakta mig via min mail?
Malin_6_hagman@hotmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...