Sidor

fredag 23 januari 2009

Jag älskar pannkakor!Är det nått jag älskar i matväg så är det pannkakor! FYI så var det så min man fick mig på fall..... japp, sant! Han stod där en kväll o gräddade pannkakor till mig när jag hade haft en urkass kväll på jobbet....o så fick jag pannkakor!

Just nu äter jag ju inte det....ni vet, vitt mjöl o allt....suck! Jag vet att man kan göra dem me dinkel o så...men det är tyvärr inte samma sak (eligt min åsikt).
MEN, jag har i alla fall hittat en trevlig sajt som jag måste rekommendera: www.pannkakor.se
Så många varianter av samma gudomliga platta kaka!
Nu ska jag göra allt för att förtränga mitt pannkakssug och se till att få i mig lite havregröt o sen är det läge att fortsätt med allt som står på dagens "to do" lista

Ha de bäst...o ikväll är det:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, pannkakor! Jag är heltokig i pannkakor och det var faktiskt genom pannkakor som jag träffade min fästman. Jag hade precis flyttat hemifrån till Linköping för att plugga och vi bodde i samma studentkorridor. Han såg mig försöka laga pannkakor och vi började prata. =)

Lena sa...

Jag har inte ätit så mycket pannkakor i mina dagar, men jag älskar amerikanska pannkakor. De tjocka med bakpulver i. Men då skall det vara riktig maple syrup på, så det lär jag väl aldrig äta igen.

Ha en underbar fredagskväll! Kramar

Anonym sa...

Är det något jag längtar efter nu när jag käkar LCHF så är det pannkakor!

Anonym sa...

Mmmmmm de e smarrigt me pannkanor!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...