Sidor

söndag 4 november 2012

Full rulle

Syskonbarnen är här i helgen. Genast höjs tempot några snäpp. Man glömmer snabbt hur det var när sonen var i den åldern.
Vi började gårdagsmorgonen med att åka till kyrkogården för att tända ljus för nära och kära som inte längre finns hos oss.  Alltid lika känslofyllt - spelar ingen roll hur lång tid det gått.....

När vi kom hem åkte Gammelmormors plättjärn  fram och det blev lyxlunch, vilket vilka kids som helst uppskattar :)
Eftermiddagen tillbringades ute i naturen. Maken packade ryggsäcken med fika och varm choklad som avnjöts i solen vid dammen här hemma. Det plockades höstlöv o kastanjer på vägen hem
När vi kommit hem blev det bullbak....lussebullar. MUMS!
Sen anordnade vi egen Halloweenfest med pyssel o maskerad. Sonen förvandlades till kommandosoldat, systersonen till pirat och systerdottern till en groda.... själv blev jag en zombie :)
Vi poppade spökpopcorn och kollade på film. Hur mysigt som helst.
När kidsen däckat kollade jag och maken lite till på tv och sen var det dags att sova även för oss....o det var tur för morgonen började tidigt imorse..... med orden "moster, Bella välling" o världens underbaraste leende.

Nu är det morgonmys för hela slanten, så snart det klarnat upp lite blir det besök på lekplatsen (om regnmolnen skingrar sig.....) innan det är dags för lunch.
Ha en fin dag.

1 kommentar:

Lena sa...

Låter som en kul fest :)

Kram å ha en skön dag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...