Sidor

torsdag 17 december 2009

Va var det jag sa?

http://sydsvenskan.se/sverige/article601751/SMHI-varnar-for-snokaos.html

Skrev jag inte det igår? Snart kommer det stå om snökaos i Skåneland....och mkt riktigt. Så fort det kommer mer än 100 flingor kallas det för kaos. Och inte sällan blir det så eftersom vissa idioter envisas med att inte byta till vinterdäck och kör som om det vore sommarväglag.

Eller titta här om "hur vi skåningar klarar snön"
tp://sydsvenskan.se/webbtv/webbtv_skane/article602374.ece

Ja jisses....jag säger bara en sak: Va var det jag sa?

7 kommentarer:

Tjock men Chic sa...

Jag som är "08" skrattar tillsammans med dig!

Linda Horn sa...

Jag håller med!!! Det blir snökaos här med, när det kommer mer än 100 flingor som du sade!! ;-) Jag fattar det inte! Snö har vi ju fått i alla tider, varför har människan blivit så dum och lat nu??

Näe, tacka vet jag mina barndoms vintrar i Dalarna, där det var minst 3-4 dm snö varje vinter, som låg från november till mars. Aldrig var man så trött som nu, vintrarna var ju ljusa!!! Nä, bort med detta trista mörker och regnslask, fram för massor med snö och mer än bara några få grader minus.

Ha det gott, och trevlig jul! Kram

L8 sa...

Ha, ha, ha, det är knappt jag vågar köra in till Malmö och klippa mig idag ;)
Vi har dock 1 dm snö här ute på "landet".
Kram

Inspiratören sa...

Hi hi, ja KAOS är rätta ordet. Är hemma med sjuka barn och maken ringde precis och sa att det var glashalt här ute på landet. Men tar man det lugnt så brukar det mesta gå bra. :-) Ha en skön ledighet! Hälsa. Kram P

Lena sa...

Haha, vad de brer på! Vi har fortfarande bara någon mm, men -7 och en jäkla vind (skall tydligen vara som -15). Körde moppe på lunchen (hämtade ett Schenkerpaket) och jag trodde tinningarna skulle explodera av kylan. Sen kom jag på att det kanske var en bra idé att stänga ventilerna i hjälmen... Inte fullt så kallt, men ändå plågsamt.

Kram

Ingela sa...

Haha! Det blir alltid kaos när snön kommer till söder! :)

Znogge sa...

Jag både tänkte och sa det samma!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...