Sidor

torsdag 4 september 2008

Tillbaka i skolbänken...

Igår var jag på upprop...32 år gammal (ung?) bestämde jag mig att återigen söka specialistutbildningen i psykiatri för sjuksköterskor. Har sökt 2 ggr tidigare, kommit in båda ggrna men fått avstå alt avbryta pga graviditet samt sjukdom. Så nu när läkarens negativa besked kom i veckan som gick var jag nära att ge upp men maken övertalade mig att fullfölja utbildningen så gott jag kan beroende på vilken behandling jag kommer få framöver.
Så igår satte jag mig i en skolbänk igen för första gången sen examen för över 10år sedan....o vet ni vad? Jag tyckte det var jättekul!
Så nu ska ja gå i skolan en dag i veckan eftersom jag endast läser halvfart.

På fre nästa vecka ska jag till doktorn igen för att få besked om vad som händer framöver med op och behandling. Känner mig arg, rädd och hemskt nervös inför vad som komma skall, men klarade jag det sist ska ja väl fan klara av det nu me. Tur ja har maken, min klippa! Love you!

Nu ska ja titta på idol :)

4 kommentarer:

Petra Skogstokiga Rubberstamps sa...

Måste bara säga att du verkar vara skogstokigt stark tjej, kämpa på, detta klarar du!
Kram Petra

Mrs Mulatt sa...

*KRAM*

Petra sa...

Mod och styrka tjejen!

lenascrappar sa...

Jag håller på dig!! Lycka till!! Modigt att börja plugga igen..skulle oxo kunna tänka mig men man tror inte man kan...Ha en jättetrevlig helg och kolla min blogg, utlottning!!! Kraaam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...