Sidor

onsdag 13 juli 2011

Hokifilé med hetta

Igår gjorde jag något som definitivt kommer upprepas här hemma. Gjorde en röra på sambal olek, basilika pesto, Santa Marias fish & seafood krydda och aromat.
Stekte filéerna lätt på varje sida och penslade på röran, rejält.....
Sen på med matlagningsgrädde (Milda 4% för min del) och låt det puttra lite på svag värme.
Till det hade jag vitlöks och smörstekta morötter.
Supergott!
Mättande, gott och enkelt. Rekommenderas och kan varieras i evigheter.

2 kommentarer:

kämpa sa...

hej
Och tack för titten inne hos mig.
Smarrigt recept du lagt ut. Älskar fisk så detta kommer jag testa=)

Anonym sa...

Mmmm, det där lät riktig gott! Kommer absolut att testas då min Alexander älskar fisk (dock får det bli en barn och en vuxenvariant av det)

Kram

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...