Sidor

söndag 30 mars 2008

Spa helgen snabbt över

Ja o maken kom iväg till Tylösand SPA trots att sonen blev mag sjuk. Super farmor ryckte in när denna morsa ville ställa in resan.... "jaja, lite diarré har ingen dött av"....så med tanke tanke på att han var glad och pigg så gav ja efter....
Så när vi kom dit hade hon en super överraskning till sonen....hon hade hittat makens gamla lego uppe på vinden. O jisses va mkt lego! En hel flyttkarton full....o då menar ja breddfull!
Maken blev nostalgisk o ville knappt åka när han såg allt....Bitar som jag inte ens visste man kunde få ta på. Allt i fint skick.
Så sonen som alltid avgudat farmor, satte henne om möjligt nu på en ännu högre pidestal.
Han hade knappt tid att säga hej då när vi skulle åka.

Väl i Halmstad o Tylösand var det inte tal om något promenadväder för det ösregnade hela em/kvällen. Maken med arbetskamrater från Jayway bänkade sig i div bubbelpooler och bastu, medan undertecknad valde att sola lite innan min inbokade massage. Efteråt hade jag planerat att träna....men killen som knådade mig gjorde underverk på mina axlar o min nacke så jag somnade.... o hade inget annat val än att knalla upp på rummet o ta mig en tupplur. O tuppluren blev en rejäl vilostund, för rätt va de är så står maken i dörren och klockan är 19,00
Oj då...1½ timme......
Snabbt in i duschen och sen var det middag. Efter andra samtalet hem till farmor insåg jag att det inte var lönt att ringa mer...hon hade läget med sonen under kontroll.....skönt!

Kom ihåg att ställa om klockan innan vi gick och la oss. Vaknade 08,00 (ny tid) o eftersom ja e van att gå upp 05,00 var det rejäl sovmorgon. Hotell frukost är alltid trevligt och strax efter 09,00 begav vi oss hem, allmänlydnad med vovven var inbokat kl 13,00 vilket vi inte ville missa.

Sonen har byggt lego hela dagen, en massa hus, flygplan och båtar. Vilken fantasi grabben har. Man blir riktigt imponerad!

Nu ska jag mysa med pågen innan det är dags för sängen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då blir det mycke byggande en lång tid framöver kan jag tro, lego är ju bra för fntasin också
Vicke

Anonym sa...

Vad mysigt det låter med Spa!!

Kram!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...